• De allerbeste prijs!
  • Juridisch sluitende brief!
  • Binnen 2 minuten geregeld!
  • Bevestiging van ontvangst!

Binnenkort verhuizen? Bespaartips deel 2!

Het is zo ver, je gaat verhuizen. Nieuwe, spannende maar vooral ook dure tijden staan voor de deur. Via deze pagina helpen we je op weg met slimme bespaartips. Dit maakt je verhuizing een stuk (financieel) draaglijker! Het is een vervolg op deel 1, die vindt je hier.

Bespaartips nr 4, verhuiskostenvergoeding.

Moet je verhuizen omdat je ander werk hebt gevonden? Of omdat de woningbouw je huurwoning gaat vernieuwen? Of misschien wel omdat je door een handicap niet meer in je huidige woning kan blijven wonen. Dan bestaat er een kans dat je recht hebt op verhuiskostenvergoeding. Dit dien je te achterhalen bij je gemeente, de woningbouw of bij je nieuwe werkgever. Zij kunnen hier meer inzicht in geven. Zorg er wel voor dat je dit tijdig achterhaalt!

Bespaartips nr 5, kleine spullen inpakken.

Een bank verhuizen is zo gedaan. Alle glazen en borden inpakken duurt een stuk langer. Zorg ervoor dat de kleine zaken al ingepakt zijn. Dit zorgt ervoor dat het verhuizen een stuk sneller is geregeld. En daarmee ook een stuk goedkoper, zeker als je gebruik maakt van een verhuisbedrijf. Zelf het kleine goed inpakken, dit scheelt je al gauw 15% op je verhuiskosten! Dat is makkelijk besparen, toch?

Bespaartips nr 6, stap over en bespaar!

Wellicht wat voor de hand liggend maar niet minder waar: energie vergelijken. Tegenwoordig kun je zo eenvoudig online energieleveranciers vergelijken, het is eigenlijk beschamend als je het niet doet. En je kunt zelf bepalen wat voor jou belangrijke overstap redenen zijn; groene energie, Nederlandse energie of simpelweg de goedkoopste energie. Het zijn maandelijks terugkerende kosten en je kunt er aanzienlijk op besparen. Een verhuizing is een uitgelezen moment om te kijken naar je overstap. Je kunt sinds kort heel eenvoudig via Jehuuropzeggen.nl je energie vergelijken. Ook direct besparen? Kijk dan snel hier.