• De allerbeste prijs!
  • Juridisch sluitende brief!
  • Binnen 2 minuten geregeld!
  • Bevestiging van ontvangst!

Algemeen

Hoe kom ik met jullie in contact?

Wij proberen je altijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Het beste kun je dit doen via onze contactpagina. Deze vind je rechtsboven in het menu, je kunt natuurlijk ook even hier klikken.

Wat kan ik allemaal nog meer bij jullie regelen, naast mijn opzeggen?

Wij proberen het leven net wat makkelijker voor je te maken, daarom hebben wij afspraken met een aantal partijen waarmee je bijvoorbeeld je energie kunt oversluiten. Of een leuke aanbieding krijgen van een uitleenbedrijf waar je een bestelbusje kunt huren. Of misschien ga je wel een huis kopen en wil je zonnepanelen! Onze dienstverlening proberen wij altijd up-to-date te houden. Heb je zelf suggesties? Laat het ons weten!

Zijn er verborgen kosten bij jehuuropzeggen.nl waardoor ik uiteindelijk meer moet betalen?

Neen, absoluut niet. Wij hanteren enkel en alleen het tarief wat aangeboden wordt. Je wordt later niet verrast door bepaalde toeslagen of dergelijke zaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ooit meer gaat betalen dan het bedrag dat op onze website staat!

Opzegbrief

Hoe ontvang ik de opzegbrief?

Je ontvangt de opzegbrief in PDF op het opgegeven e-mailadres. Soms komt het voor dat onze e-mail in je SPAM box terecht komt. Houd deze dus goed in de gaten! Je kunt de opzegbrief dan zelf doorsturen per e-mail naar je verhuurder of, uiteraard, per post. Die keuze ligt bij jou.

Hebben jullie voor mij een voorbeeldbrief zodat ik mijn huur kan opzeggen?

Ja, natuurlijk hebben wij voor jou een voorbeeldbrief. Kijk maar eens hier. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Vul je gegevens op de homepagina in en wij maken een brief om je huur op te zeggen speciaal voor jou! Je hoeft hem alleen maar door te sturen of te printen en naar een postbus te brengen. Het zijn 3 simpele stappen waar je in een paar minuten mee klaar bent. Een kind kan de was doen! Kijk anders even hier, doen wij de rest voor jou!

 

Aangetekend opzeggen

Wanneer versturen jullie mijn opzegging?

De opzegging wordt met de eerstvolgende mogelijkheid verstuurd na ontvangst en goedkeuring door ons team. Indien de betaling bij ons binnen is voor 16h00 dan wordt deze dezelfde dag nog aangeboden bij PostNL. Echter moet altijd rekening gehouden worden met eventuele verificatie van de persoonsgegevens. Dit kan in enkele gevallen iets langer duren indien bepaalde zaken nagekeken dienen te worden. Je kunt meer lezen hierover in onze algemene voorwaarden.

Ik heb weleens vaker mijn huur opgezegd, maar nooit per aangetekend schrijven.
Waarom nu wel?

Rijksoverheid vraagt van alle burgers om de opzegging aangetekend te doen. Het is ook het meest gangbare in Nederland. De belangrijkste reden heeft betrekking op eventuele geschillen. Het komt weleens voor dat een verhuurder niet akkoord gaat maar dit wel mondeling bevestigd heeft. Dit kan tot vervelende kwesties leiden. Je kunt dit grotendeels voorkomen door aangetekend de huur op te zeggen.

Waarom moet ik mijn huuropzegging aangetekend doen?

De overheid heeft bepaald dat dit het geval dient te zijn. Dit is om misverstanden te voorkomen. Het staat vaak ook beschreven in je huurcontract. Kijk anders even op de site van de overheid, die vind je hier.

Hoe weet ik dat mijn opzegging is ontvangen?

Jehuuropzeggen.nl verstuurt iedere opzegging aangetekend. Dat betekent dat de ontvangende partij hiervoor moet tekenen wanneer deze wordt ontvangen. Wij sturen je hiervan een bevestiging. Zo weet je dat de verhuurder je opzegging ter kennisgeving heeft genomen.

Krijg ik een bevestiging van mijn huuropzegging?

In iedere opzegging die wij versturen verzoeken wij tot het bevestigen hiervan. Dat is óf per post op je oude adres óf via het emailadres dat je hebt opgegeven. Afhankelijk van of je de optie: ‘mijn nieuwe gegevens niet delen met mijn oude verhuurder’ hebt aangevinkt.

Veiligheid

Hoe controleren jullie de authenticiteit van de persoon die opzegt?

Wij controleren de bankgegevens van de persoon die opzegt met de gegevens welke wij via de website ontvangen. Mocht er iets niet juist zijn dan nemen wij (telefonisch) contact op om bepaalde zaken te verifiëren. Het is dus belangrijk dat de contractant ook de betaling verricht.

Gaan jullie wel veilig met mijn gegevens om?

Onze servers zijn optimaal beveiligd en wij laten je gegevens ook niet zomaar bij derden achter. Wil je meer weten over wat wij allemaal wel en niet met je gegevens doen? Kijk dan bij onze privacy statement.

Jullie zijn officieel “verwerker persoonsgegevens”. Hoe gaan jullie hiermee om?

Onze website is SSL gecodeerd en gedecodeerd. Dit betekent dat wij gebruikmaken van een encryptie model waardoor jouw gegevens niet zomaar te onttrekken of uit te lezen zijn.