• De allerbeste prijs!
  • Juridisch sluitende brief!
  • Binnen 2 minuten geregeld!
  • Bevestiging van ontvangst!

Binnenkort verhuizen? Lees hier handige bespaartips!

Zo, je hebt je huur opgezegd en een nieuw huur- of verkoopcontract getekend en je gaat binnenkort de eerste stappen maken naar een nieuwe woning. Maar wat gaat er dan allemaal op je af komen? Hoe zorg je ervoor dat de kosten binnen de perken blijven? Zo’n verhuizer, dat is toch hartstikke duur? In deze blog lees je veel handige bespaartips om je verhuizing wat financieel aantrekkelijker te maken.

 

Bespaartip 1. Plan je verhuizing door de weeks

Ja dat lees je goed, door de weeks. Waarom? Een verhuisbedrijf rekent over het algemeen een toeslag van 25% als je op een zaterdag verhuist. Dit is bovenop het normale bedrag en scheelt dus aanzienlijk. Van plan om te verhuizen op een zondag? Houd dan rekening met een toeslag van 50 tot zelfs 100%! Goedkoop verhuizen? Doe het door-de-weeks!

 

Bespaartip 2. Bananendozen of verhuisdozen?

Je hebt 2 type mensen. Mensen die verhuizen en de weken ervoor de plaatselijke supermarkt leegstropen en de mensen die “netjes” verhuisdozen aanschaffen. Maar wie is nu eigenlijk de slimste verhuizer? Beide! Bananendozen zijn erg handig en goedkoop voor het grotere goed. Denk aan boeken, elektronica, kleding en dergelijke.  Verhuis je serviesgoed, keuken- en badkamerspullen met een verhuisdoos, dat scheelt je een hoop geld!

 

Bespaartip 3. Familie en vrienden!

Het is voor de hand liggend maar vele handen maken licht (en goedkoop) werk. Trommel zo veel mogelijk vrienden en familie op en ga aan de bak. Zorg ervoor dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Dit voorkomt frustraties en geeft iedereen het gevoel dat ze wat zinnigs bijdragen. Natuurlijk is ome Henk wat handiger dan neefje Jasper maar ze staan er beide! Zorg ervoor dat ze beide werk kunnen verrichten dat voor hen geschikt is. Oh, en vergeet natuurlijk niet de barbecue als bedankje naderhand!

Benieuwd naar nog meer bespaartips? Binnenkort komen nog meer bespaartips voor je verhuizing online.