• De allerbeste prijs!
  • Juridisch sluitende brief!
  • Binnen 2 minuten geregeld!
  • Bevestiging van ontvangst!

Over ons

Wie zijn wij?

Jehuuropzeggen.nl bestaat uit een team van professionals die jou helpen bij je huuropzegging. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel de makelaardij als in de commercie en zijn hier om jou te helpen. Je kunt bij ons ook terecht voor lastige vragen met betrekking tot jouw huurcontract of je huuropzegging. Omdat we zoveel ervaring hebben kunnen we je een gedegen advies geven die je verder helpt. Daarnaast kunnen we je vraag neerleggen bij een team van advocaten die gespecialiseerd zijn in huurrecht, zij kunnen jou uitsluitsel geven over jouw prangende vraag.

 

Huuropzegging? Waarom?

Jehuuropzeggen.nl zorgt ervoor dat je huuropzegging goed wordt verricht. Door het versturen van een aangetekende brief kunnen wij inzichtelijk maken wanneer de brief wordt verstuurd én wanneer deze wordt ontvangen door de verhuurder. Daarnaast helpen wij jou middels het online genereren van een opzegbrief, je kunt deze zelf per e-mail of post opsturen. Hierdoor hoef je niet zelf bezig te zijn met het schrijven van lastige brieven.

Wel raden we je aan gebruik te maken van onze VIP service. Waarom? Nou, vaak wordt de huur aan het einde van de maand opgezegd met een brief waarin verzocht wordt deze te beëindigen. Het is aan de eigenaar om hier een reactie op te geven, echter komt het té vaak voor dat een brief is kwijtgeraakt of nooit ontvangen. Dit resulteert in getouwtrek tussen huurder en verhuurder met vaak het resultaat dat extra huur dient te worden betaald. Of erger, een geschil in de rechtbank. Wij proberen met deze website dit soort problemen te voorkomen en jou te helpen.

Heb je zelf tips en tricks voor onze website? Laat het ons weten via een e-mailtje of per telefoon. Wij zijn altijd benieuwd naar het verbeteren van onze website en daarmee de dienstverlening. Ook naar de mensen die deze site bezoeken na jou! Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Kijk dan eens snel op de site van onze partner.

Ben je voornemens om zelf je woning te gaan verhuren? Kijk dan voor eens op VerhurenViaDaan!